Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Δεν έχει κουρευτεί τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής της!

Μια γυναίκα, από την Κίνα, παρότι κομμώτρια στο επάγγελμα, δεν έχει κουρευτεί τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής της! Η κυρία Cheng Shiqun, από την περιοχή Chongqing, έχει φτάσει το μήκος των μαλλιών της στα 2 μέτρα και 43 εκατοστά!

Η 50-χρονη γυναίκα δήλωσε πως χρειάζεται περίπου δυο ώρες για να λούσει τα μαλλιά της ενώ άλλη μια ώρα για να τα ξεμπλέξει και να τα χτενίσει!

Η κυρία Cheng Shiqun όμως δεν είναι η κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα μαλλιά αφού μια συμπατριώτισσα της κατέχει το τίτλο με τα μαλλιά της να φτάνουν τα πέντε μέτρα.

Η εν λόγω γυναίκα έχει να κουρευτεί από το 1973 όταν ήταν μόλις δεκατριών ετών!
Πηγή: typos.com

Πιλότος αεροσκάφους άρχισε να προσεύχεται αντί να λάβει έκτακτα μέτρα!

Τυνήσιος πιλότος που άρχισε να προσεύχεται αντί να λάβει έκτακτα μέτρα πριν συντριβεί το αεροσκάφος που πετούσε σκοτώνοντας 16 ανθρώπους καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση από ιταλικό δικαστήριο μαζί με τον συγκυβερνήτη της μοιραίας πτήσης.

Το 2005 το αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα ανοιχτά της Σικελίας και κάποιοι από τους επιζώντες επιβάτες κατάφεραν να κολυμπήσουν για να σώσουν τη ζωή τους ενώ άλλοι πιάστηκαν από κομμάτια του αεροσκάφους τύπου ATR, που επέπλεαν στη θάλασσα μετά τη συντριβή του.

Ο πιλότος μετά το τεχνικό πρόβλημα με τα καύσιμα που αντιμετώπισε, αντί να αντιδράσει ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες εκτάκτου ανάγκης και να προσπαθήσει να προσγειώσει το αεροπλάνο σε κοντινό αεροδρόμιο, άρχισε να προσεύχεται.

Επίσης πέντε υπάλληλοι της Tuninter στην οποία ανήκε το αεροσκάφος, θυγατρικής της Tunisair, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης από οκτώ έως εννέα χρόνια, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

Οι επτά κατηγορούμενοι που δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο δεν θα φυλακιστούν μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία άσκησης εφέσεων.
Πηγή: typos.com

Απο που ερχεστε...