Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Funny Celebrity Caricatures












Το καλύτερο ματς στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου


Τι είδαμε:
- Ολυμπιακός - ΑΕΚ, τελικός κυπέλλου, 0-2 στο '8 με δυο σουτ της Ένωσης, που θα έκανε το επόμενο σουτ στις καθυστερήσεις.

- Στο δεύτερο ημίχρονο μπαίνει ο απίθανος Ματ Ντάρμπισαϊρ και γρήγορα γρήγορα κάνει το 1-2. Τραυματίζεται και ο νευρόσπαστος Κυργιάκος, ο Ολυμπιακός αλωνίζει, γκνταν το 2-2 στο '70, μετά από μπουρδουκλομελέ. Φανταστική διακύμανση, πέφτουνε κορμιά στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός το γυροφέρνει το γκολ, είναι καλύτερη ομάδα, μα το γκολ δεν έρχεται.

- Στο '90 ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με όνομα σαν σοκολατούχο ρόφημα κάνει το τρίτο σουτ της ομάδας του προς την εστία του Νικοπολίδη, ό,τι πάει μέσα μπαίνει μέσα, οπότε: 3-2.

- Χαμός στο ίσωμα, κίτρινα ζώα αρχίζουν να μπουκάρουν μέσα, ο νευρόσπαστος Κυργιάκος συνεχίζει τις καφρίλες και στον πάγκο, στέλνεται να τις συνεχίσει και στα αποδυτήρια. Μέσα στο χαμό τραυματίζεται και ο Ντάρμπισαϊρ, του ανοίγει η μυτούλα, έχουμε φτάσει στο '95 και όλα δείχνουν πως από στιγμή σε στιγμή ο διαιτητής με την πιο εφαρμοστή στολή στην ιστορία του ποδοσφαίρου ονόματι Κάκος θα σφυρίξει για να μπουκάρουν μαζικά τα ζώα και να λάβει τέλος η σεμνή τελετή όπως μόνο ο Έλλην φίλαθλος ξέρει και μπορεί, με γιούργια στα παγούρια.

- Τελευταία φάση, κεφαλιά πάσα του Ντιόγο, πετάγεται ο Ντάρμπισαϊρ, το αιματάκι στη μυτούλα να μην έχει προλάβει να στεγνώσει, τη στέλνει στο δίχτυ, 3-3. Βλέπουμε ανατροπή αντίστοιχη του τελικού του Champions League το '99, θυμάσαι, Σόλσκιερ στις καθυστερήσεις το 1-0 έγινε 1-2, και το βλέπουμε στην Ελλάδα. Κι έχουμε άλλη μισή ώρα. Έτσι νομίζαμε τουλάχιστον.

- Στην παράταση το πράγμα συνεχίστηκε φυσιολογικά, ο Ολυμπιακός έζμπρωχνε, η ΑΕΚ περίμενε ευκαιρία να κάνει τέταρτο σουτ (είπαμε, ότι παει μέσα, μπαίνει μέσα), στο '101 ο Γκαλέτι βρήκε χώρο και με απίθανη σουτάρα ξέρανε τον Σαχα, 4-3, και μέσα στην τούρλα και το φούντωμα πέταξε τη φανέλα, έφαγε την κάρτα, ήταν δεύτερη, αντίο και να μας γράφεις. Δυο λεπτά αργότερα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ζήλεψε και τράβηξε κλωτσίδι στον Καφέ ξεγυρισμένο, για ντουζάκι κι αυτός. Ολυμπιακός με εννιά παίκτες, έπρεπε να κρατήσει το 4-3 για 15 λεπτάκια. Με άλλα λόγια, έπρεπε να μην του κάνει σουτ η ΑΕΚ για 15 λεπτάκια.

- Δυστυχώς δεν έμελλε, ο Σκόκο στο '107 βρέθηκε πολύ πλάγια, αλλά σου λέει δεν το τραβάω; Άμα πάει προς τα μέσα θα μπει, δεν υπάρχει τίποτα να το εμποδίσει, και πράγματι, τέταρτο σουτ της ΑΕΚ στο παιχνίδι, τέταρτο γκολ, υπο το βλοσυρό πάντως βλέμμα του Νικοπολίδη. 4-4 και πάμε για πέναλτι.

- Λες, ωραία, θα δούμε πέναλτι. Δεδομένης της εικόνας του παιχνιδιού, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν είχαν να φοβηθούν τίποτα, αρκούσε να πετύχουν την εστία, οπουδήποτε στην εστία, και να ελπίζουν να πιάσει τίποτα ο Σαχά. Στο πέμπτο πέναλτι, ωστόσο, ο θηριώδης Μαϊστόροβιτς γκντάν! πετυχαίνει το δοκάρι, και ο Τζόλε παίρνει τη μπάλα. Θα ήταν το τελευταίο σουτ της καριέρας του, και θα έδινε ένα κύπελλο στον Ολυμπιακό, ένα μυθιστορηματικό τέλος για τον αγώνα, και μάλιστα μυθιστορήματος γλυκερού και απίθανου. Γκνταν! Αποκρούει ο Σαχά.

- Συνολικά βάρεσαν τριαντατέσσερα πέναλτι (αριθ. 34). Τέλειωσαν οι παίχτες, κι άρχισαν να ξαναβαράνε. Ο Τζόλε βάρεσε κι άλλο τελευταίο σουτ, ο Άντζας βάρεσε κι αυτός δυο τελευταία, και τελικά έγινε και το απίστευτο, ο Νικοπολίδης σταμάτησε σουτ που πήγαινε προς την εστία του. Από τα 21 που έγιναν στον αγώνα συνολικά, σταμάτησε τα δύο. Ήταν μια βραδιά τόσο μαγική, που αρκούσε. Έβαλε και το τελευταίο πέναλτι στο συνάδελφό του, και έγινε και ήρωας.

- Μ' αυτά και μ' αυτά, είδαμε ένα απίστευτο θέαμα που κράτησε πάνω από τρεις ώρες, ίσως τον καλύτερο αγώνα ποδοσφαίρου που έχει παιχτεί ποτέ σ' αυτήν εδώ τη χώρα, και για πρώτη φορά δεν ζηλέψαμε καθόλου τους Ισπανούς που την ίδια μέρα έβλεπαν Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 2-6.

Γιατροί εντόπισαν πάνω στον πνεύμονα ασθενή ένα μικρό δέντρο!

Χειρούργοι, στην Ρωσία, σοκαρίστηκαν όταν κατά την διάρκεια επέμβασης εντόπισαν σε ασθενή ένα μικρό δέντρο που είχε φυτρώσει στον πνεύμονα του!

Οι γιατροί πίστευαν ότι ο ασθενής Artyom Sidorkin έπασχε από καρκίνο όταν άρχισε να έχει αιμόπτυση και αφόρητους πόνους στο στήθος.

Ο 28-χρονος άντρας εισήχθη στο χειρουργείο με σκοπό να του αφαιρεθεί κάποιος όγκος αλλά το ιατρικό επιτελείο έμεινε άναυδο όταν αντίκρισε ένα μικρό έλατο μήκους 5 εκατοστών να έχει φυτρώσει πάνω στο πνεύμονα του!

«Ανοιγόκλεισα τα μάτια μου αφού πίστεψα ότι έβλεπα κάτι μη πραγματικό,» είπε ο χειρούργος Vladimir Kamashev από το Izhevsk Hospital.

Οι γιατροί πιστεύουν πως ο ασθενής εισέπνευσε κάποιο σπόρο που άρχισε να φυτρώνει μέσα του και ότι οι πόνοι στο στήθος προέρχονταν από τα φύλλα του έλατου που τρυπούσαν τον πνεύμονα του!
Πηγή: typos.com

Απο που ερχεστε...