Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο θέατρο


Αντισυμβατικός, ανατρεπτικός και με άπλετο χιούμορ, ο αγαπημένος Σωτήρης Καλυβάτσης, τώρα και στο θέατρο! Τον απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν στο θέατρο «Αλίκη» στην κωμωδία των Ρήγα- Αποστόλου: «Οι γυναίκες με τα μαύρα». Τι λέει όμως ο ίδιος για αυτή την παρθενική του εμπειρία στη σκηνή, για την ελληνική πραγματικότητα, για το σπίτι που δεν έχει και για τον έρωτα;

Λίγο πριν την παράσταση και πάνω στη σκηνή, έτσι για να νιώσω κι εγώ λίγο «κορίτσι με τα μαύρα» συζητάμε και όπως εύκολα μπορείτε να φανταστείτε η συνέντευξη μας εξελίσσεται σε μια μίνι «Καλυβάτσικη» κωμωδία.
Είναι η πρώτη φορά, που παίζεις επαγγελματικά θέατρο. Πόσο διαφορετική είναι η επαφή με το κοινό εδώ σε σχέση με την τηλεόραση;

Εδώ υπάρχει η άμεση ανταπόκριση του κόσμου, σε κάτι που λες και σε κάτι που κάνεις. Δεν συγκρίνεται είναι τελείως διαφορετικό από την τηλεόραση. Δεν μπορώ να πω όμως, πως αισθάνομαι κάτι περίεργο το αντίθετο, νιώθω ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος!

Σ’ αυτό πιστεύω σε βοηθάει και όλη η παρέα..

Καλά δεν το συζητάω αυτό!

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τόσες πολλές γυναίκες;

Εντάξει, γυναίκες είναι! Τα προβλήματα τα ξέρεις γυναίκα είσαι κι εσύ! Να γραφτεί αυτό παρακαλώ! Επίσης δεν είναι όποιες και όποιες γυναίκες έχουμε και αυτό το θέμα, έτσι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολυδιάστατα, παράλληλα όμως είναι μεγάλη χαρά να παίζεις μαζί τους. Εγώ προσωπικά περνάω υπέροχα, τώρα ρώτα και εκείνες να σου πουν!

Η συνέχεια της συνέντευξης στο: cosmo.gr

Το βυθισμένο πλοίο που ταξιδεύει


Πολλά νεύρα έχει η γαλλική ακτοφυλακή με τον Ζιλιέν Μπερτιέ, καθώς το σκάφος που οδηγεί κάθε φορά τους αγχώνει και κινητοποιούνται χωρίς λόγο.

Ο 35χρονος καλλιτέχνης έχει κατασκευάσει ένα πλοίο που φαίνεται σα να βυθίζεται και το μισό του μέρος να μένει στο βυθό.

Όπως δήλωσε ο ίδιος το κατασκεύασε από τα απομεινάρια ενός παλιού σκάφους που βρήκε στη Νορμανδία, το έκοψε στη μέση και κόλλησε στο πλάι ίνες γυαλιού μαζί με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες!

Μάλιστα ισχυρίζεται πως είναι απίστευτα σταθερό.

«Κατάφερα να αποτυπώσω τα λίγα δευτερόλεπτα που απομένουν πριν βυθιστεί τελείως ένα σκάφος και αυτό είναι συναρπαστικό!».

Πηγή: cosmo.gr

Απο που ερχεστε...