Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Aυγή... φοβάμαι


Φοβάμαι. Τα βράδια κυκλοφορώ μόνος. Φυλάω τα νώτα μου. Όχι επειδή θέλω. Επειδή είμαι μόνος χωρίς την ψυχή μου. Επειδή δεν είσαι εκεί. Κρατάω σφιχτά το χέρι μου. Μα το νιώθω άψυχο.

Φοβάμαι. Ξημερώνει αλλά η αυγή δε διαλύει το σκοτάδι μέσα μου. Αργός θάνατος. Και θέλω να σε πάρω μαζί μου...

Γιατί δεν είσαι εδώ; Κι είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου. Πες μου ότι είσαι ένα σύννεφο. Ένα μικρό στη γωνιά του ουρανού. Πες το μου. Να το πιστέψω. Δε θέλω να φοβάμαι πια...

Φοιτήτριες το πρωί, ιερόδουλες το βράδυ


Το δημοσίευμα επικαλείται επίσημα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι το 40% των γυναικών που εργάζονται ως πόρνες στη Βικτόρια είναι φοιτήτριες από τα οκτώ πανεπιστήμια της πολιτείας.

Οι ίδιες δηλώνουν ότι το κόστος της φοίτησης στα πανεπιστήμια είναι τεράστιο, καθώς και το κόστος ζωής και τα υψηλά ενοίκια και δεν έχουν άλλη επιλογή από το "να πουλήσουν το κορμί τους για να τα βγάλουν πέρα".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μερικές από τις φοιτήτριες-ιερόδουλες εργάζονται μια ή δυο φορές την εβδομάδα και κερδίζουν έως και 1400 δολάρια την βραδιά "αν έχει δουλειά".

"Η μεγάλη αμοιβή είναι το κίνητρο", δηλώνει η "Άμι" που συμπληρώνει πως όσοι μάθουν τι κάνει για να τα βγάλει πέρα θα υποστούν σοκ.

Εκπρόσωποι οίκων ανοχής δηλώνουν πως "οι φοιτήτριες είναι οι καλύτερες, γιατί ξέρουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν, είναι προσεκτικές και ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες".

Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Σ. Χατζημανώλη)

Απο που ερχεστε...