Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Λίγες οι λέξεις


Τι να τολμήσω να πω και σε ποιον;

Να πω ότι μου λείπεις. Είναι μόνο δυο λέξεις και το ξέσκισμα του μυαλού μου είναι πιο ανατριχιαστικό από οποιεσδήποτε λέξεις.

Να πω πως σε θέλω. Δεν αρκεί να δείξει πως θέλω να μπει η σάρκα μου μέσα στην δική σου. Να μείνει εκεί κλεισμένη. Να αναπνέω, να ακούω εσένα μόνο, να χτυπάει η καρδιά μου στους δικούς σου χτύπους.

Θα φοράω γυαλιά από δω και πέρα πάντα. Όχι για να το παίζω ντίβα, αλλά για να μην με κοιτάξει κανένας άλλος στα μάτια όπως εσύ.

Δεν με πίστευες όταν σου έλεγα ότι είμαι άθεη. Ποιος θεός να εξηγήσει την δική μου ύπαρξη δίπλα στην δική σου; Δεν είμαι αμαρτία. Δαιμονισμένη είμαι. Με πιστεύεις καλύτερα, όταν σου λέω ότι είμαι πολύ σκοτεινή για να με καταλάβεις; Κι όμως με μαχαίρωσες με την αθωότητά σου.

Φύγε δεν σε αντέχω πια.

Που πας αγάπη μου;

Ανήλικη έμπορος κοκαΐνης ετών 17


Δεκαοκτώ γραμμάρια κοκαΐνης είχε κρυμμένα μέσα στο σπίτι της μια 17χρονη κοπέλα, που διαμένει στην περιοχή Συκεών Θεσσαλονίκης.

Μετά από έρευνα που έκαναν χθες το μεσημέρι, άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών στο διαμέρισμα της ανήλικης εντόπισαν κοκαΐνη βάρους 18,3 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και 455 ευρώ, χρήματα που σύμφωνα με τους αστυνομικούς προέρχονται από την εμπορία ναρκωτικών.

Η 17χρονη, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπορία ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Πηγή: zougla.gr

Η κρυφή ζωή του Ιησού


Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει μια λογική διάσταση σε ιστορίες που αφορούν στη νεαρή ηλικία του Ιησού, στη σχέση του με τις άλλες θρησκείες ακόμα και στη Σταύρωσή του. Πριν από χίλια πεντακόσια χρόνια κάποιος έκρυψε αρχαία κείμενα που περιέγραφαν παράξενες και αιρετικές ιστορίες για τον Ιησού της Ναζαρέτ. Τα κείμενα αυτά που ανακαλύφθηκαν τον τελευταίο αιώνα προκαλούν περισσότερα ερωτήματα... Πως συσχετίζονται με τα Ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης των Ματθαίου, Μάρκου, Λουκά και Ιωάννη; Και γιατί ήταν όλες αυτές οι ιστορίες ήταν ξεχασμένες για τόσο καιρό;

Δες το...

Βοήθεια ο Βέγγος φανερός πράκτωρ 000


Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ζαννίνο, Δημήτρης Νικολαΐδης, Θανάσης Βέγγος, Ρία Δελούτση, Τάκης Μηλιάδης
Έτος Παραγωγής: 1967

Δες το...

Αυγή


Σαν να μη θέλει απόψε να χαράξει. Κι είναι τόσο παράξενη βραδιά. Δε φυσάει και λίγο ν’ ανεμίσουνε τα λόγια να έρθουνε κοντά σου. Ούτε μπορούνε να πετάξουνε. Πώς, μέσα στη βροχή, να φτερουγήσουν; Μόνη μου ελπίδα τώρα πια ο ήλιος. Οι ηλιαχτίδες φτάνουν ως εκεί. Το ξέρω, πιο αργά, αλλά πάντως φτάνουν. Μα κι αυτός, θα φανεί μέσα στα τόσα σύννεφα; Μάλλον όχι. Όπως δε φάνηκες κι εσύ απόψε. Τόσο σκοτάδι σ’ αυτή τη φωτεινή νύχτα. Φταίει το γεμάτο φεγγάρι. Τι φοβήθηκες καλό μου; Μήπως σε κέρδιζε για μια φορά στη λάμψη η σελήνη; Κι αυτή η αυγή, σα να γελάει με τα σύννεφα που κρύβουν το φεγγάρι. Σαν να το χαίρεται κι αυτή. Είπε λιγάκι να ξεκουραστεί και μάλλον θα αργήσει. Είπε να κάτσει να χαρεί το θρίαμβό της. Τ’ αστέρια, ο ήλιος, η σελήνη, εσύ, όλοι κάπου κρυφτήκατε. Πιο φωτεινή θα είναι η αυγή όταν γυρίσει. Άδεια η νύχτα και πώς να κοιμηθώ; Κανένα όνειρο δεν με παραμυθιάζει. Αυτές τις δύσκολες στιγμές, ένα μπορώ να κάνω. Αυτό που ξέρω απ’ όλα πιο καλά. Μπορώ μονάχα να σου τραγουδάω... «Πριν τελειώσει η νύχτα αυτή, πριν μας βρει το πρωί, πες μου αν μ’ αγάπησες όσο ο ήλιος την αυγή, όσο ο γκρίζος ουρανός κάποιας άνοιξης βροχή...»

Απο που ερχεστε...