Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Σε τούτη τη ζωή δεν είμαστε μόνοι…


Ένας φύλακας άγγελος μας συντροφεύει πάντοτε!

«Κάθε άνθρωπος έχει τον προσωπικό του φύλακα άγγελο που τον συνοδεύει και γνωρίζει για τις προηγούμενες ζωές του, καθώς και για την παρούσα. Έτσι ξέρει ακριβώς ποιες εμπειρίες έχει ακόμη ανάγκη να βιώσει, για να εξελιχθεί σωστά…
Λόγια ελπιδοφόρα και κυρίως γεμάτα αλήθεια, ειπωμένα από τον μεγάλο ευρωπαίο παιδαγωγό και εσωτεριστή Rudolf Steiner ο οποίος συνεχίζει: «Η αποστολή του αγγέλου είναι να καθοδηγήσει τον προστατευόμενο του ανάλογα. Αν ο προστατευόμενος πιστεύει στους αγγέλους, δεν υπάρχουν όρια σ’ αυτά που μπορούν να πετύχουν μαζί. Αν όμως αμφιβάλει για την ύπαρξή τους ή την αρνείται, τότε ο φύλακας οδηγός δεν έχει μεγάλα περιθώρια να εκτελέσει το έργο του…»

Δικαιολογημένα ίσως θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί, γιατί άραγε δεν μπορεί να εκτελέσει ο φύλακας άγγελος το έργο του και χωρίς την πίστη του ανθρώπου; Ασφαλώς και μπορεί, μόνο που θα το κάνει σε εξαιρετικές περιπτώσεις, γιατί ο άνθρωπος έχει την ελεύθερη βούληση, που ούτε οι άγγελοι δεν επιτρέπεται να την παραβιάσουν. Επεμβαίνει λοιπόν μόνο όταν ο άνθρωπος κινδυνεύει να ξεφύγει από το θεϊκό σχέδιο που υπάρχει γι’ αυτόν, π.χ. με έναν πρόωρο θάνατο. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να παρέμβει και να σώσει τη ζωή του προστατευομένου του.

Για να μας βοηθούν συνεχώς οι άγγελοι και να μας δίνουν την καθοδήγησή τους, πρέπει να τους το ζητάμε.

Η εμπειρία μου δείχνει πως ακόμη κι αν δε πιστεύουμε σε αγγέλους, αν τους ζητήσουμε κάτι, αυτοί βοηθούν αμέσως. Τελικά, δεν είναι θέμα πίστης, αλλά ζήτημα επίκλησης για βοήθεια. Το αποτέλεσμα που θα έχουμε, θα κάνει και τον πιο άπιστο να πιστέψει και να βιώσει την ύπαρξη των ανώτερων αυτών οντοτήτων.

Οι αγγελιοφόροι του Θεού.

Τι ακριβώς είναι οι άγγελοι;

Πρόκειται για υψηλές εξελιγμένες πνευματικές οντότητες, θεία δημιουργήματα, που επιλέγηκαν σαν καθοδηγητές, προστάτες και βοηθοί της Δημιουργίας.

Είναι οι θεϊκοί αγγελιοφόροι που μεταφέρουν πληροφορίες και μηνύματα από τον ουρανό στη γη αλλά και από τη γη στον ουρανό. Από την άλλη, οι άνθρωποι, ως οντότητες, στην εξελικτική βαθμίδα που βρίσκονται δεν έχουν επιτύχει ακόμη έναν τόσο υψηλό βαθμό εξέλιξης. Έρχονται στη γη με ένα φυσικό σώμα ώστε κατά το πέρασμά τους από αυτόν τον πλανήτη να μπορέσουν να εξελιχθούν πνευματικά. Όπως όλες οι οντότητες και τα αντικείμενα στη γη, και οι άνθρωποι αποτελούνται από ενέργεια που δονείται. Όσο πιο αργή και βαριά είναι η δόνηση, τόσο πιο πυκνή είναι η ενέργεια της οντότητας ή του αντικειμένου. Γι’ αυτό μπορούμε να βλέπουμε και να αγγίζουμε τους ανθρώπους, τα ζώα, τα φυτά και τα διάφορα υλικά πράγματα, σε αντίθεση με τους αγγέλους τον οποίων η δόνηση είναι ασύγκριτα πιο λεπτοφυής.

Οι άγγελοι έχουν μια ελαφρά και γρήγορη δόνηση και γι’ αυτό είναι αόρατοι τις πιο πολλές φορές για τους ανθρώπους.

Θα μπορούσα να γράψω τόμους ολόκληρους για το πώς πήρα βοήθεια από αυτούς τους πνευματικούς οδηγούς και για το πόσες εμπειρίες μου έχουν διηγηθεί άνθρωποι, μετά από την εφαρμογή τεχνικών επικοινωνίας με τους αγγέλους, τις οποίες έμαθαν στα σχετικά σεμινάρια που παρακολούθησαν.

Μια συχνή ερώτηση που μου κάνουν είναι το αν μπορούν όλοι να επικοινωνούν με αγγέλους, ή είναι χάρισμα μερικών ανθρώπων που είναι προχωρημένοι σε πνευματικό επίπεδο.

Η απάντηση είναι ότι όλοι μπορούν να επικοινωνούν με τον φύλακα άγγελό τους, τους αγγέλους και τους αρχαγγέλους.

Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Θεός να αποκλείσει έστω και ένα παιδί του από τη βοήθεια που μας δίνει μέσα από τους αγγελιοφόρους του.

Ζήτησε και θα σου δοθεί

Η βοήθεια που μας δίνεται αφορά πραγματικά όλα τα επίπεδα και τους τομείς της ζωής μας όπως αρρώστιες, σχέσεις, εργασία, επιλογή επαγγέλματος, οικονομικά θέματα και ότι άλλο χρειαζόμαστε.

Για κάθε τομέα της ζωής μας υπάρχει στην πνευματική ιεραρχία και ένας κατάλληλος άγγελος. Για παράδειγμα, για τις σχέσεις είναι υπεύθυνος ο αρχάγγελος Σαμουήλ, ο οποίος, σε έναν χωρισμό βοηθάει να σμίξει πάλι το ζευγάρι, αν αυτό είναι για το ανώτερο καλό και των δύο. Αλλιώς, βοηθάει να χωρίσουνε με κατανόηση και αγάπη, ώστε να οδηγηθεί ο καθένας χωριστά στον ιδανικό του σύντροφο.

Θα σας πω ένα ακόμη παράδειγμα: Μια κοπέλα είχε χωρίσει με τον σύντροφό της και ήθελε οπωσδήποτε να ξανασμίξουν. Ζητούσε λοιπόν από τον φύλακα άγγελό της να έρθει σε επαφή με τον φύλακα άγγελο του συντρόφου της και τον αρχάγγελο Σαμουήλ και να του μεταφέρουν το μήνυμα ότι ακόμα τον αγαπάει κι ότι θα διορθώσει όλα τα λάθη που έκανε στη σχέση τους.

Η δική μου συμβουλή ήταν να μην απευθύνεται στο δικό του φύλακα άγγελο αλλά στο φύλακα άγγελο του ιδανικού της συντρόφου. Αυτό, γιατί αν η σχέση με τον πρώην σύντροφό της δεν ήταν για το ανώτερο καλό και των δύο, οι άγγελοι δεν θα βοηθούσαν να ξανασμίξουν. Αν όμως ο ιδανικός σύντροφός της ήταν όντως εκείνος, τότε θα βρισκόντουσαν και πάλι. Η ίδια όμως ήθελε οπωσδήποτε τον άντρα με τον οποίον είχε χωρίσει και επέμενε για ένα χρόνο να επικαλείται τον φύλακα άγγελό του και τον αρχάγγελο Σαμουήλ. Η πίστη της είχε κλονιστεί, τίποτα δεν γινόταν. Της πρότεινα να δοκιμάσει αυτό που της είχα προτείνει και τελικά, με βαριά καρδιά, το έκανε. Μετά από δύο μήνες γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο και τώρα είναι ευτυχισμένη και μητέρα δύο πανέμορφων παιδιών.

Εμπιστευτείτε λοιπόν κι εσείς τους ουράνιους βοηθούς, ζητάτε τη βοήθειά τους και η ζωή σας θα αλλάξει με έναν μαγικό και όμορφο τρόπο!

Γράφει η Μαίρη Ζαπίτη στο: diodos.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απο που ερχεστε...