Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

«H Επιλογή μας», το καινούριο βιβλίο του Αλ Γκορ


«H Επιλογή μας», είναι το καινούριο βιβλίο του Αλ Γκορ, που θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοέμβριου, τυπωμένο εξ΄ ολοκλήρου σε ανακυκλωμένο χαρτί και αποτελεί τη συνέχεια του επιτυχημένου μπέστ σέλλερ « Άβολη αλήθεια».

Ο εκδοτικός οίκος Rodale Inc. αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι, το καινούριο βιβλίου του Αλ Γκορ, θα παρουσιάζει λύσεις για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου, θα διατεθούν στη Συμμαχία για την Προστασία του Κλίματος.

Το προηγούμενο του βιβλίο ,«Άβολη αλήθεια», κατάφερε να επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, περνώντας το μήνυμα για τις κλιματικές αλλαγές που απειλούν τον πλανήτη.

«H Επιλογή μας», έρχεται να τονίσει ότι ήρθε η ώρα για άμεση δραστηριοποίηση ολόκληρης της ανθρωπότητας, με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο της αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης, που μαστίζει το πλανήτη και συνεχίζει να αναπτύσσεται σε ραγδαίους ρυθμούς.

Ο Αλ Γκορ, πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, βραβεύτηκε με το Νόμπελ Ειρήνης το 2007, από κοινού με την Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC), για τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει για την ενημέρωση του κόσμου για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη.
Πηγή: econews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απο που ερχεστε...