Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Η Ευσταθία κάνει... meeting


Για δυο μοναδικές βραδιές η Ευσταθία κάνει... meeting στο Νεοκλασικό Κτίριο του Κόμη, το πασίγνωστο στέκι των Πατησίων, το Σάββατο 25 Απριλίου και το Σάββατο 2 Μαΐου. Η νεαρή ερμηνεύτρια και δημιουργός παρουσιάζει τραγούδια από το τελευταίο album της ''Δεν μπορεί, έχει meeting'' και όχι μόνο...

“H Ευσταθία είναι μια κοπέλα που γεννήθηκε τον περασμένο αιώνα"... Μ' αυτήν την φράση ξεκινάει το βιογραφικό της Ευσταθίας. Από τα μαθητικά χρόνια στην Αθήνα, στην Θεολογική Σχολή και από εκεί στο τραγούδι, η Ευσταθία έχει κυκλοφορήσει δύο cd-singles ("Το Γραφείο" και "Σ' Ευχαριστώ"), ένα studio album ("Φιλανθρωπικό Γκαλά", το 2003), έχει γράψει στίχους για την Καίτη Γαρμπή και έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, o Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μιχάλης Δέλτα, o Νίκος Ζιώγαλας, ο Στάθης Δρογώσης, οι Όναρ και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Οκτώβριος 2005, το Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης αναβιώνει και η Ευσταθία ξεχωρίζει αμέσως με το "Χωρίς Εσένα"… Κοινό και κριτική επιτροπή της δίνουν το τρίτο βραβείο, ενώ ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρεται στη μουσική της με διθυραμβικά σχόλια. Το 2005 κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο "Χωρίς Εσένα, η Ζωή θα Είναι..." το όποιο έφτασε στο #28 του επισήμου ελληνικού album chart κι έβγαλε 3 επιτυχίες και video: "Χωρίς Εσένα", "Θέλει Μαγκιά" (με την συμμέτοχη του Φιλίππου Πλιάτσικα) και "Λάτρεψε Με", ενώ ακούστηκε στα ραδιόφωνα και το καλοκαιρινό "Κάτι Θα Συμβεί".

Το 2007 κυκλοφορεί το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο «Δεν μπορεί, έχει meeting» με τραγούδια όπως «Kάποτε», «’Eχεις Μeeting», «Όλα Αλλάζουν» και «Δεν Υπήρξες Ποτέ» να κάνουν για ακόμη μια φορά αίσθηση.

Νεοκλασικό κτίριο του Κόμη
Λασκαράτου 15, Πατήσια,
τηλ.: 210 2112135.
Πηγή: flash.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απο που ερχεστε...