Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Scorpions: Μεγάλος διαγωνισμός


Είστε νεανικό ροκ συγκρότημα και θέλετε να μοιραστείτε με τους θρυλικούς Scorpions τη σκηνή του Σταδίου Καραϊσκάκη στις 6 Ιουλίου; Δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό, που θα αναδείξει το group που θα ''ανοίξει'' το 2ο Scorpions Festival.

Στείλτε τα demo σας μέχρι τις 10 Μαΐου στην Cultural Action, Ν. Εφέσου 60, Καισαριανή, Τηλ. 210 7298944, με τη σημείωση Διαγωνισμός Scorpions Festival, ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.scorpionsfestival.gr

Οι Scorpions θα τα ακούσουν όλα και ο τραγουδιστής τους Klaus Meine, θα έρθει στην Αθήνα στις 20 Μαΐου, για να ανακοινώσει τον νικητή, σε μια live βραδιά στην Αρχιτεκτονική.

Το 2007 οι Scorpions, το πιο αγαπητό ροκ συγκρότημα στο ελληνικό κοινό, ανακοίνωσαν την ίδρυση ενός νέου μεγάλου ροκ φεστιβάλ υπό την καλλιτεχνική τους διεύθυνση. Φιλοσοφία του είναι να παρουσιάζει κλασικά ονόματα της ροκ, αλλά και το νέο ρεύμα της παγκόσμιας ροκ σκηνής, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην καινούργια γενιά καλλιτεχνών να συνυπάρξει με τα μεγάλα ροκ ονόματα.

Οι Scorpions, θέλοντας να τιμήσουν τη χώρα μας και το πιστό σε αυτούς κοινό της, αποφάσισαν το Scorpions Festival να διεξάγεται στην Ελλάδα. Η αρχή έγινε στις 18 Ιουνίου 2007 στο Στάδιο Καραϊσκάκη, όπου έλαβαν μέρος οι ίδιοι, ο διάσημος Joe Cocker και η εκρηκτική χολιγουντιανή σταρ Juliette Lewis με το συγκρότημά της Juliette & the licks.

Τη μεγάλη βραδιά άνοιξε το ελληνικό ροκ συγκρότημα Hannibal, που πήρε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό.

Φέτος μπορεί να είστε εσείς!

Τι λένε οι Scorpions…

Ο ιδρυτής των Scorpions Rudolph Shenker, λέει για τον διαγωνισμό: «Στείλτε αμέσως τα τραγούδια σας. Είμαστε σίγουροι πως υπάρχει πολύ καλό υλικό στην Ελλάδα. Θέλουμε να βοηθήσουμε όλα τα νέα συγκροτήματα πραγματικά! Να ακουστεί ο δικός τους νέος ήχος, δίπλα στον δικό μας». Ενώ όπως αναφέρει σε σύντομη ανακοίνωσή του και ο Klaus Meine για το φεστιβάλ: «Αυτό το φεστιβάλ ήταν εδώ και πολλά χρόνια το όνειρό μας. Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να γίνει πραγματικότητα. Μια βραδιά αφιερωμένη στο ροκ που μας γέννησε, μας μεγάλωσε και είναι το soundtrack της ζωής μας».

Οι Hannibal, νικητές του 1ου Scorpions Festival, είπαν για την εμπειρία τους:

«Ξέροντας τι σημαίνει διαγωνισμός για τα ελληνικά δεδομένα, η μπάντα ποτέ δεν φαντάστηκε ότι στέλνοντας το φάκελο της υποψηφιότητάς της στην Cultural Action θα έφτανε στο σημείο να βραβευτεί από τον ίδιο τον Klauss Meine και ότι θα λάμβανε μέρος στην μεγάλη συναυλία που έγινε στο στάδιο Καραϊσκάκη, με Headliners τους θρυλικούς Scorpions. Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο γεγονός είναι από μόνη της κάτι το ανεπανάληπτο. Παρουσιάζεις ένα δείγμα της δουλειάς σου σε χιλιάδες κόσμου, αισθάνεσαι κι εσύ ότι όλα αυτά τα χρόνια που αφιέρωσες στη μουσική πιάνουν τόπο και πάνω απ’ όλα βλέπεις ότι καμιά φορά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Οι ευκαιρίες στον τόπο μας είναι λίγες για αυτό και πρέπει να τις κυνηγάμε! Μόνο κερδισμένος βγαίνει κάποιος από μία τέτοια περιπέτεια… Δοκιμάστε!»

Και φυσικά η προπώληση της μεγάλης βραδιάς συνεχίζεται. Την πρώτη εβδομάδα «εξαφανίστηκαν» 1.000 εισιτήρια!!!!

Info: 2o Scorpions Festival

Scorpions -με guest stars τους Uli Jon Roth, Michael Schenker, Herman Rarebell-
και Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Δευτέρα 6 Ιουλίου στο στάδιο Καραϊσκάκη
Έναρξη: 8.30 μ.μ. - οι πόρτες ανοίγουν στις 6.00 μ.μ.

Παραγωγή: Cultural Action, Sports United

Τιμές εισιτηρίων: Αρένα 35€, Κερκίδες 45€, Θύρες Vip 70€

Σημεία προπώλησης: Ticket House, Virgin Megastores, Village Cinemas και ηλεκτρονικά στα www.ticketquest.gr & http://showtime.villagecinemas.gr

Πληροφορίες: 210 7298944
Πηγή: flash.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απο που ερχεστε...