Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Μια κάρτα για “καλή τύχη” του κατέστρεψε τα όνειρα


Μια κάρτα για καλή τύχη είχε στις αποσκευές του Μεξικανός που ευελπιστούσε να ξεκινήσει μία νέα ζωή στη Βρετανία. Η κάρτα όμως αυτή αντί να του φέρει τύχη ήταν η αιτία για να «ναυαγήσουν» τα όνειρά του…


Ο 40χρονος μεξικανός, σεφ στο επάγγελμα, ταξίδεψε από το Λος Άντζελες μέχρι την Βρετανία με αεροπλάνο. Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ δήλωσε στους υπεύθυνους ότι ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν να επισκεφθεί έναν φίλο του που άνοιγε εστιατόριο στην βορειοδυτική Αγγλία.

Ο πραγματικός στόχος της επίσκεψής του ήταν ωστόσο, να μεταναστεύσει – έστω και παράνομα- στη Μ. Βρετανία, να δουλέψει ως σεφ και αν τα πράγματα πήγαιναν καλά, σχεδίαζε να φέρει και την οικογένειά του να ζήσουν μαζί του.

Αυτόν τον πραγματικό στόχο υποψιάστηκαν οι υπάλληλοι στο αεροδρόμιο, όταν έψαξαν τα πράγματά του και βρήκαν μέσα μία ευχετήρια κάρτα, η οποία έγραφε «καλή τύχη στη νέα σου ζωή στη Μ. Βρετανία».

Μετά από αυτό οδηγήθηκε για ανάκριση ώσπου ομολόγησε ότι σχεδίαζε να εγκατασταθεί. Έτσι, όπως μεταφέρει το BBC, η παραμονή του στο βρετανικό έδαφος περιορίστηκε σε μία μόνο μέρα, καθώς επαναπροωθήθηκε στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απο που ερχεστε...