Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Στο τιμόνι του Εργοτέλη για ακόμη δύο χρόνια ο Καραγεωργίου


Ο Παπουτσάκης είναι ευχαριστημένος
Και με τη βούλα κάτοικος Ηρακλείου για ακόμη δυο χρόνια θα είναι ο Νίκος Καραγεωργίου, αφού το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στον καβαλιώτη τεχνικό και την ΠΑΕ Εργοτέλης. Έτσι, ο Νίκος Καραγεωργίου θα βρίσκεται στο τιμόνι των «κιτρινόμαυρων» της Κρήτης μέχρι το καλοκαίρι του 2011.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο πρόεδρος της ομάδας, Απόστολος Παπουτσάκης, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τόνισε:

«Λαμβάνοντας σοβαρά υπ' όψιν την προπονητική αξία, την προσφορά και το ήθος του Νίκου Καραγεωργίου αποφασίσαμε να του προτείνουμε τη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μας, την οποία και αποδέχθηκε».

Στη συνέχεια, το «αφεντικό» του Εργοτέλη υποστήριξε, πως πλέον ο πήχης ανεβαίνει αρκετά ψηλά για την ομάδα που θέτει ως στόχο στο επόμενο πρωτάθλημα την είσοδο στα play off:

«Εξασφαλίσαμε για τρίτη διαδοχική χρονιά την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και πλέον αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε τον πήχη ψηλότερα. Η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της δικής μας ομάδας αποτελεί μόνο την αρχή και τη στέρεα βάση μιας σειράς σημαντικών κινήσεων που σχεδιάζουμε, προκειμένου να ενισχύσουμε τον Εργοτέλη σε όλους τους τομείς. Απώτερος σκοπός μας είναι στο επόμενο πρωτάθλημα να κοιτάξουμε ακόμα ψηλότερα και να διεκδικήσουμε ακόμα και μια θέση στα πλέι οφ. Στον Εργοτέλη προσπαθούμε να βαδίζουμε βήμα βήμα. Η φετινή χρονιά μας έχει χαρίσει σημαντικές επιτυχίες και τώρα δεσμευόμαστε όλοι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου η επόμενη να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες».

Από την δική του πλευρά ο Νίκος Καραγεωργίου, τόνισε:
«Η εμπιστοσύνη του προέδρου και της διοίκησης προς το πρόσωπο μου με κάνει να εντείνω ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες μου για να καταφέρουμε στον Εργοτέλη να υλοποιούμε τους στόχους μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας για την στήριξη που μας παρείχαν όλες αυτές τις χρονιές που βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας. Επίσης, ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχω συνεργαστεί μέχρι τώρα στον Εργοτέλη».
Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απο που ερχεστε...